U savremenom svetu mobilni telefoni su postali medijum za dobijanje i deljenje informacija. Uz pomoć mobilne aplikacije danas je moguće prezentovati proizvode i usluge na telefonima vaših potencijalnih korisnika. Naša rešenja će vam pružiti potpuno ostvarenje svih mogućnosti mobilnih uređaja. Mobilne aplikacije kreiramo za sve platforme Apple, Android i Windows.

Android

Budući da mobilna platforma Android ima prirodnu integraciju sa Google proizvodima trenutno je, uz iOS platformu vodeća. Za naše korisnike kreiramo najrazličitije tipove Android aplikacija.

iOS

Mobilne web aplikacije mogu da iskoriste samo ograničen spektar funkcionalnosti mobilnog uređaja poput orjentacije ili geo lokacije. Funkcionalnosti poput kamere ili akcelerometra nisu uvek dostupne web aplikacijama, uz to native aplikacije su brže, lakše za navigaciju i nude znatno ugodnije korisničko iskustvo.

Windows phone

Mobilne web aplikacije nude atraktivnu opciju za kompanije koje žele da pruže svoje usluge na mobilnim uređajima, ali ne žele da ulažu u izgradnju native aplikacija za veliki opseg raznorodnih mobilnih platformi.